imkanlar
Haz 2017
Mezun Durumunda Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

CÜBBE VE KEP

Mezuniyeti kesinleşen öğrencilerimiz cübbe ve kepini 30 Haziran 2017 - 5 Temmuz 2017 tarihleri arasında 1773 İTÜ Satış Mekanı'ndan satın alabilecektir. Satış fiyatı: Cübbe:41 TL + Kep: 10 TL olmak üzere toplam 51 TL'dir.

Mezun olabilmek için en fazla 5 (bitirme projesi dahil) dersi kalmış öğrencilerimiz için cübbe ve kep satışı sadece 5 Temmuz 2017 tarihinde 1773 İTÜ Satış Mekanı'ndan yapılabilecektir.

DAVETİYE TEMİNİ

Mezuniyeti kesinleşen öğrencilerimiz davetiyelerini 30 Haziran - 5 Temmuz 2017 tarihleri arasında fakültelerinden teslim alabilirler.

Mezun olabilmek için 5 dersi kalmış olan öğrencilerimiz törene katılabilmek için fakültelerine yazılı başvuru yapmalıdırlar. Törene katılımı onaylanan bu öğrencilerimiz davetiyelerini 5 Temmuz 2017 tarihinde fakültelerinden temin edebileceklerdir.

MEZUN OLACAKLARIN YAPMASI GEREKENLER

• Kütüphane borcu olanların borçlarını ödemesi, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ndan "kütüphaneye borcu yoktur" belgesi alması gerekmektedir.
  • Mezun bilgi sistemine (www.mbs.itu.edu.tr) kayıt olunması gerekmektedir.
  • Yemin Metni Formu imzalanacaktır. Form Fakülte Öğrenci İşleri tarafından verilecektir.

DİKKAT !

• İngilizce kredinizin tam olduğunu,
  • Staj günlerinizin sisteme girilmiş olduğunu (Fakülte staj komisyonlarına başvurarak gerekli düzeltmeleri yapınız),
  • ÇAP Öğrencileri için staj muafiyetlerinin işlenmiş olduğunu, kontrol etmeyi unutmayın!

DİKKAT !

• Belgelerin tümü Fakülte Öğrenci İşlerine teslim edilecektir.
  • Belgelerin son teslim tarihi Fakülte Öğrenci İşleri tarafından belirlenmektedir.